Att sälja ewear

Teamledarinfo

Kommunikation

Varje grupp som vill tjäna pengar till laget eller klassen med hjälp av ewear behöver ha en gruppledare och denne person måste vara över 18 år. Personen som utses är den som sköter all kommunikation med ewear. Det vi informerar dig om ska du sedan informera gruppen om.

Att tänka på

Det innebär givetvis lite ansvar att vara teamledare när din grupp vill tjäna pengar till laget med dig i fronten, men det är ett enkelt jobb! Du bör börja med att skriva ut PDF-bladet «Samarbetsavtal – Allmänna villkor», läsa det och fråga oss om det är något som känns oklart. Vi vill att du skriver under avtalet och skickar/e-mailar det till oss innan vi sätter igång. Du får sedan personliga inloggningsuppgifter av oss.

Så går det till

Efter din registrering skickar vi ut:

  • Beställningslista
  • Kataloger
  • Foldrar

Som teamledare har du också ett visst ansvar att sporra din grupp till goda försäljningsresultat. Sätt gärna upp ett mål som alla kan sträva mot!

Efter fyra veckor ska alla säljare lägga in sina orders varpå du som teamledare ska attestera dem. Vi försöker alltid leverera era varor inom en vecka. Varje säljare får ett färdigpackat paket med sin order tillsammans med en följesedel – för att underlätta för dig.

Fakturan till oss ska betalas inom tre veckor vilket ger laget gott om tid att leverera beställningarna. Pengarna som blir över i kassan efter att ni betalt vår faktura är pengarna som ni har tjänat på uppdraget.

Lycka till!

© 2023 Tjänapengartilllaget.net. Alla rättigheter förbehållna.